Tjej i soffa med surfplatta

Telenor Stream

Telenor Stream är en tjänst som innebär att du kan streama ditt TV-innehåll var du vill inom EU, när du vill och på enheter såsom mobil, surfplatta eller dator. Du kan dessutom streama på flera enheter samtidigt - perfekt för hela hushållet. Du som redan har digital-tv från oss behöver bara aktivera tjänsten hos Telenor. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Tjänsten Stream är tillgänglig både för dig som bor i lägenhet och villa och aktiveras enligt instruktionerna nedan. Om du bor i en lägenhet så behöver fastigheten du bor i vara ansluten till vårt tv-nät med tjänsten digital-tv för att du ska få tillgång till streamingtjänsten.

Telenor Stream fungerar på dessa enheter:

Mobil & Surfplatta

Dator

Apple TV (Generation 4 och senare)

Chromecast

Så får du tillgång till Telenor Stream:

AKTIVERA

Snabbt och enkelt på telenor.se/stream Där anger du personnummer och ditt kundnummer du har hos Telenor. Kundnumret fick du i samband med att din digitalbox skickades till dig. Saknar du ditt kundnummer, kontakta Telenor på 020-222 222

LADDA NER APP

Ladda ner appen Telenor Stream från App Store eller Google Play eller gå in på stream.telenor.se 
och titta på tv via datorn.

STREAMA ÖVERALLT

Se på tv när du vill inom hela EU. 
Ta del av ditt innehåll via dator, surfplatta, mobil, Apple TV eller Google Chromecast.

Bli digital-tv kund hos oss

Om du bor i villa och redan är ansluten till vårt bredband så beställer du digital-tv direkt i kundportalen, annars ansöker du om det här nedan. Om du bor i en lägenhet så är det din fastighetsägare som tecknar avtalet för den fastighet som du bor i. 

Bli digital-tv kund