Sätt ihop din digitala lösning precis som du vill ha den

I vårt stadsnät väljer du själv vilka tjänster du vill använda. Vi levererar infrastrukturen men innehållet skapas av våra tjänsteleverantörer. Här får du överblick över några av de mest efterfrågade tjänsterna som du kan välja.

Välj leverantörer i kundportalen

För att göra det enklare för dig har vi samlat alla våra tjänster och leverantörer i vår kundportal. Där får du överblick över allt som ingår i vårt utbud, kan jämföra och hitta det som passar dina behov och önskemål. Skulle du ha några funderingar finns där såklart även kontaktuppgifter till alla våra leverantörer. Vi för bredbandet – du väljer innehållet! Till kundportalen

Internetåtkomst

Även internetåtkomsten, sk. internetaccess, är en tjänst som levereras av någon av de anslutna tjänsteleverantörerna. Du kan i vår kundportal själv jämföra erbjudanden och priser mellan de olika leverantörerna och byta om någon erbjuder något extra du vill ha.

Tv

Hos oss kan du skräddarsy din tv-upplevelse för att passa dina behov. Få bättre kvalitet och större utbud - möjligheterna är många med digital-tv och bredbands-tv (ip-tv).
Läs mer om tv 

WiFi PLUS

Alla umeåbor och besökare i Umeå surfar kostnadsfritt i centrala Umeå. 
Läs mer om hur du använder WiFi PLUS