Illustration dator

Vi har ett bredbandsavtal som passar din verksamhet

Vi har ett bredbandsavtal som passar din verksamhet. Det finns två olika avtalsformer att välja på: Startklar och Flexibel.  Vi levererar hastigheten och för ett fungerande internet tecknar du även ett separat avtal med någon tjänsteleverantör för internetaccess

Startklar - färdigpaketerad lösning som passar många

Startklar är det enkla och kompletta bredbandsavtalet. Med detta avtal kommer du snabbt igång med en färdigpaketerad lösning. Det finns två olika support- och bredbandshastigheter att välja på. Perfekt för dig som har mindre komplex IT-miljö och inte lika höga krav på felavhjälpning. Utöver dessa val ingår alltid följande i avtalen:

  • 3 Mac-adresser
  • Felanmälan dygnet runt - Felavhjälpning inom skälig tid
  • Dubbelriktad hastighet
  • Mediekontakt - Koppar
  • Ingen bindningstid

Här kan du läsa mer fördjupat om vad som ingår i Startklar

Beställ avtalsformen Startklar direkt i kundportalen

Startklar beställer du direkt i kundportalen www.ume.net. Välj det avtal som slutar med Support om du önskar att vi påbörjar felavhjälpning inom 2 arbetsdagar istället för inom skälig tid från mottagen felanmälan. Du kan välja på två bredbandshastigheter - 10 eller 100 Mbit/s.

Flexibel - kombinera innehållet exakt som du vill

Flexibel är det behovsanpassade bredbandsavtalet där du själv väljer och kombinerar ihop innehållet för att få bredbandet exakt som du vill. Det finns en mängd olika bredbandshastigheter, supportnivåer och tillval att välja bland.

Få en offert för att beställa avtalsformen Flexibel

Innan du beställer avtalsformen Flexibel är det bra om du börjar med att fundera över ditt företags bredbandsbehov. Kontakta därefter vår företagssäljare för en fördjupad dialog kring vad som blir bäst för din verksamhet - vi hjälper gärna till att guida dig. Därefter får du en offert enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter hittar du här

Illustration säljare

Andra tjänster för dig som företagare

Multipunkt – Effektivt sätt att koppla samman enheter

Multipunkt är tjänsten för dig som vill koppla samman olika punkter som är anslutna till stadsnätet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vi har ett tryggt och stabilt nät så du slipper ovälkomna avbrott och använder oss av en preciserad teknik. En stor fördel med nätstrukturen är att ni kan kommunicera mellan era punkter utan att gå ut på internet, vilket i praktiken innebär att du minimerar de generella risker som internet medför.

Företagshotell

Om du hyr ut lokaler till flera företag skall du fråga efter vårt koncept mot företagshotell. Lokalen blir attraktiv vid uthyrning och hyresgästerna får ett bra och stabilt bredband med en preciserad teknik som underlättar arbetsdagen. Priset blir förmånligt och bredbandet fungerar direkt. Det blir snabbt, enkelt och bekvämt för dig och dina hyresgäster

Kontakta våra företagssäljare