Flerbostadshus

Beställ bredband tillsammans med grannarna

Det digitala livet är lika vardagligt som det verkliga livet, därför är det viktigt med en snabb och stabil uppkoppling. Klart att hela föreningen ska ha tillgång till ett bredband som inte sviker - oavsett hur de olika hushållens behov ser ut.

Välj rätt lösning utifrån hushållens behov

Vi erbjuder två kollektiva lösningar med förmånliga priser. Här finns möjlighet till flexibel valfrihet för unika behov eller en enhetlig lösning för alla. Båda lösningarna omfattar bredband, internetaccess, tv och tilläggstjänster.  

Föreningsportal -  flexibelt för unika behov

När bredbandsbehovet varierar mellan hushåll tillhandahåller vi en digital portal där varje användare själv jämför, beställer och avslutar önskade tjänster. Föreningsportalen är tillgänglig alla dagar, dygnet runt och ständigt uppdaterad med aktuella erbjudanden.

Varje hushåll väljer egna tjänster utifrån behov. En kollektiv nätavgift faktureras föreningen och hushållen betalar individuellt för valda tjänster.

Stängd kollektiv lösning - förvalt utbud

Har föreningens hushåll likartade bredbandsbehov ordnar vi ett avtal med förvald hastighet och tjänsteleverantör. Samma för alla, helt enkelt.

Föreningen väljer samma tjänster för alla hushåll och samtliga avgifter faktureras föreningen kollektivt.

Vägledning för både anslutning och aktivering

Oavsett föreningens utgångsläge kan vi hjälpa till med allt från planering till färdig lösning. Tillsammans undersöker vi förutsättningarna att ansluta föreningen till det öppna stadsnätet och de val som hör till. Är din förening redan rustad och redo så tar vi det därifrån!

Vi fixar optimalt bredband för föreningen

Låt oss hjälpa dig att matcha föreningens önskemål med rätt lösning. Fyll i formuläretså kontaktar vi dig inom kort för dialog och prisförslag.
{0} är obligatoriskt
{0} är obligatoriskt
{0} är obligatoriskt
{0} är obligatoriskt